We informeren je graag verder
over onze mogelijkheden en oplossingen
voor je onvergetelijk moment.

Bel +32 2 583 00 70 of stuur ons een email.

Heb je een idee voor een evenement of een feest of zit je zonder inspiratie?

m58
m3
arrowcarrotupalt2

OVER ONS

Historiek
Bedrijfsvisie

Vacatures
Referenties

Leuke links

Privacy
Disclaimer

 

PERSHOEK

Logo's
Beeldmateriaal
Artikels

website Affligem


 

CONNECTEER

Volg ons op Facebook en LinkedIn, blijf op de hoogte en praat mee

Je kan deze pagina ook delen via je sociale netwerk, doorsturen via e-mail of afdrukken

CONTACT

De Montil nv
Moortelstraat 8
B-1790 Affligem (Essene)
België
T +32 2 583 00 70
F +32 2 583 00 80
E info@demontil.com

BE 0419.124.825

Routeplan

 

creation Preferenz

m11
m14
m17
Logon


BEZOEK ONZE FACEBOOKPAGINA VOOR DE LAATSTE NIEUWTJES

 

NL | FR | ENG

De gegevens die je op deze website via de formulieren invult, gebruikt De Montil voor de vlotte dienstverlening zoals de verwerking van de inschrijvingen voor cursussen, voor het verstrekken van informatie, voor het optimaliseren van de website e.d. De Montil deelt de door jou verstrekte gegevens niet mee aan derden tenzij wij daar bij wet zouden worden toe verplicht. De wet op de privacy van 8 december 1992 beschermt je tegen alle misbruiken van deze gegevens. Je kan je gegevens steeds inkijken en laten verbeteren op ons kantoor te Affligem. Overeenkomstig dezelfde wet heb je het recht om de gegevens over jou te raadplegen en, indien nodig, te laten verbeteren. Daartoe schrijf je naar De Montil, Moortelstraat 8, 1790 Affligem (Essene), of mail je naar info@demontil.com. 
Meer informatie over deze wetgeving vind je bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Hoogstraat 139, 1000 Brussel, tel. +32(0)2 213 85 40, fax +32(0)2 213 85 65, commission@privacycommission.be of op de website www.privacycommission.be.

Privacy

Het materiaal dat op deze website wordt getoond, met inbegrip van, zonder beperkingen, al het redactioneel materiaal, foto's, illustraties en ander grafisch materiaal, en de namen, logo's, handelsmerken en dienstenmerken zijn eigendom van De Montil en zijn beschermd door het auteursrecht, merkenrecht of andere wetten op intellectuele eigendommen. Andere producten of bedrijfs- of merknamen die op deze website voorkomen, kunnen de handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars zijn. Het is niet toegelaten om dergelijk materiaal of een deel ervan te kopiëren, te herverzenden, verdelen, verspreiden, verkopen, publiceren, uitzenden of laten circuleren.

Copyright

Door je toegang te verschaffen tot deze website, aanvaard je de voorwaarden ervan. De Montil streeft steeds naar de betrouwbaarheid van de geleverde informatie waarvoor ze echter niet aansprakelijk kan gesteld worden. Alle inlichtingen vervat in deze website zijn louter informatief en kunnen in geen geval beschouwd worden als prijsoffertes en aanleiding geven tot enige schadevergoeding. Voor gepersonaliseerde offertes of bijkomende informatie kan je steeds met ons contact opnemen.

Disclaimer

anker
anker1